Saaristo state of mind

Voin kertoa että kun tämä Lapinlikka saapui elämänsä toista kertaa saaristomaisemaan oli huuli pyöreänä. Kemiönsaaren lähistöltä viikonlopuksi perheen kesken vuokrattu mökki (tai ilmoituksen otiskon mukaan Villa) oli sijainniltaan että tiluksiltaan sanoinkuvaamaton! Järvimökkeihin ja jänkään tottuneena paljaat kalliot ja meren tuoksu tuntu jopa himen eksoottiselle.

Muutaman saunan takaa pomituin puolukoin maustetun gin tonicin ja kesän viimeisten grillauksien jälkeen virittäydyin saaristo-moodiin. Siihen päälle yks tulen punainen auringonlasku, kaks saunakierrosta ja kolme huippua matkaseuralaista ja täydellinen mini-loma oli valmis.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta artikkeliin “Saaristo state of mind

  1. Aivan ihania kuvia! Iloinen ja rento fiilis välittyy ihanasti myös tänne kotisohvalle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.