Ihana, piskuinen Pärnu!

Siis apua. Ne, jotka eivät ole aiemmin Pärnuussa käyneet buukatkaa lomanne ens kesälle n-y-t, nyt! Tämä muutaman tunnin laiva + bussimatkan päässä lymyävä mini-Riviera vei virallisesti just meikän sydämmen.

– päätettiin siskon kaa että me ostetaan täältä oma huvikumpu puokkiin heti ku meidän rahatilanne sallii.

Bikinit H&M / Housut H&M Studio ss17 / Kengät Vagabond / Lasit &Other stories

Kuvat / Aletta Kuoksa

Lähden avaamaan siskon kanssa Virossa pietettyä (ja edelleen päivän verran jatkuvaa) alkuviikkoa näillä asukuvilla. Tuutte saamaan silmänruokaa postausten muodossa niin tyyli- että matkavinkki-aiheista. Eli jos Itämeren rannalle matkaaminen kiinnostelee, pysykää kanavalla ihmiset!

Otin omaksi henk.koht missioksi saada reissulla käyttöä kaikille niille liian vähälle käytölle jääneille kesähepeneille, joita ei yksinkertaisesti ole Suomessa tarennu pitää. Listan kärjestä löyty nämä ihanat ohuet frillipökät, verkkokassit ja ponnarin ympärille kiedottavat kirppikseltä bongatut pikkuhuivit.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta artikkeliin “Ihana, piskuinen Pärnu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.