Uusi lajivalloitus

Jos yhtään kolleegojeni blogeja tai meikän Instastorya (@millakuoksa) seurailee, ei ole voinut välttyä siellä reilu viikko sitten pyörineiltä golf-kuvilta.

Kyseessä oli Peak Performancen ja Master Golfin järkkäämä päivä, jonka aikana pääsin ottamaan ensikosketuksen uuteen lajiin. Tätä ennen en ollut golfmailaan koskenutkaan, jossei pienenä leiki lopuksi naamaani viuhutta putteria lasketa 😀 Kyseessä siis täysi vahinko (nim. aina väärässä paikassa väärään aikaan).

Kuvat / Sara Vanninen & Johanna Turpeinen

Kuten näkyy hauskaa oli. Sää että seura oli 5/5 ja ensimmäisen kymmenen lyönnin jälkeen aloin päästä lyömisen makuun kii. Heti alkuun nostan hattua kaikille golffia harrastaville, on meinaan melkonen tekniikkalaji. Saadessani käteen astetta isomman driverin (korjatkaa nimitys jos meni väärin) tuplaantui palloon osumis-rationi puolella jo pelkän mailan koon vuoksi. Päivän kohokohta oli ehdottomasti golf-kärryillä ajelu. Saisko yhen tommosen ottaa kotia saakka?

Lyhykäisen testin jälkeen ymmärrän kyllä hyvin miksi porukka tähän lajiin hurahtaa. Hemmetin mukavaa varsinki jos on kelit kohillaan!

– kiitos päivästä!! <3

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.