Vlog: 4 x Tapaa stailata paitapusero

Kuvaus / Editointi: Minä

Osa bongasikin mun täällä viime viikolla jakaman pätkän, joka sai innostukseni tyylijuttujen tekoon videon muodossa leimahtamaan uudelleen! Pitkään oon pitäny videoiden editoinnin, kuvauksen ja ylipäätään toteutuksen liian työlääksi. Päätin heittää ennakkoluulot romukoppaan ja kuvata spontaanisti olkkarinseinää vasten nyt yllä komeilevan stailaus-tutoriaalin.

– nyt, klikatkaa play, vääntäkään laatu kaakkoon & nauttikaa!

Ja loppuun psssst. Muistakaa jättää kommenttia mitä tykkäsitte (+ ja tilata Youtube-kanava jos tieto uusien videoiden julkaisusta kiinnostelee).

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

 

28 vastausta artikkeliin “Vlog: 4 x Tapaa stailata paitapusero

  1. Hahaha huippu video!! 😀 paljon mieluummin kattoo tämmösiä kuin pitkään jaariteltuja ”ja sitten mää käännän tän kauluksen näin ja sitten otan hihan näin….”

  2. Ihana milla! Kuvailetko samalla kameralla videoita ja kuvasi? Entä millä muokaat kuviasi 🙂

  3. Inspiroiva video! Tästä mun mielestä tulee jopa paremmin selville mitä pitää tehdä, kun semmosista jaaritteluista taikka kuvista missä näkyy viikkaukset ja selitykset ohessa. Lisää tämmösiä! ?

  4. Ihan loistava video! tuossahan on luovuutta käytetty niin huolella että huhhuh 😀 ja editointi hyvinkin onnistunut! musiikki ja iloinen fiilis kyllä tarttui! huippua, lisää näitä P.S Ostin juuri itse tuollaisen paidan, taidanpa hyödyntää sen monipuolisuutta 😉

  5. Niin ihana video!!! En kerrassaan käsitä, että miten sinä oot noin ihana plikka! Hymy naamalla vieläkin, täytyy kaivaa iso kauluspaita vaatekaapista ja kokeilla perässä. Kiitos! ja pusssssss!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.