Mehuresepti x 2

Vahvasti näyttää siltä, että jo hetken pinnalla ollut mehu-buumi ei ota laantuakseen. Ja hyvä niin, sillä meikäläinen pääsi hyppäämään kelkan kyytiin vasta nyt!

Aiemmin keväällä piipahdin bloggaajille järkätyillä mehu-aftereilla, jossa menin ja voitin  ittelleni oman mehupuristimen! Siitä lähtien oon testaillu mehujen tekoa ja ettiny omia lempparireseptejäni. Nyt muutaman kuukauden harjoittelun tuloksena aattelin jakaa teille mehureseptin x 2, joista on tullu omia arjen lemppareita.

1.

Pehmeä & raikas

– Appelsiini x 2

– Porkkana x 4

– Inkivääriä oman maun mukaan

2.

Sitruksinen & sähäkkä

– Omena x 3

– Lime x 2

– Inkivääriä oman maun mukaan

Mehupuristin / Wilfa* saatu

Mulle ykköskriteerejä mehuresepteissä on helppous ja raaka-aineiden edullisuus. Huomaan ostavani perinteisten omena-porkkana-appelsiini kombojen kylkeen villikortiksi sitä mikä sattuu kulloinkin olevan tarjouksessa. Tylsimmät ja arkisimmatkin yhdistelmät herää eloon, kun nakkaa joukkoon palan ikivääriä (jota voi muuten kuoria ja kuutioida valmiiksi pakkaseen, jos meinaa kuivahtaa hedelmäkoriin) tai puristaa limen mehut.

– heittäkäähän kommenttiboksiin omat suosikkinne!

SEURAA BLOGIA FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta artikkeliin “Mehuresepti x 2

  1. 1 omena, 4 porkkanaa, 1/4 sitruunasta ja inkivääriä on mun lemppari! todellinen energiaboosti 🙂

  2. Rakastan sun blogia ja kuvia, mutta vikassa kuvassa missä mandariinit silminä vähän photohop paistaa liikaa. Siinä on jäänyt raita otsaan ja tötteröhuulet poskeen? 🙂

    1. Katja niin ihana kuulla että tykkäät mun matskusta, mutta nyt en valitettavasti ymmärrä mitä tarkoitat 🙂

      Tuo raita otsassa on appelsiinin varjon/ valon raja, jonka vasemmalla oleva ikkuna ja sieltä paistava aurinko aiheuttaa. Poskesta en löydä muuta kun siihen luontaisesti ilmeen mukana syntyvät ”rypyt” ja nyt kun enemmän zoomailin finnin jota en aiemmin bongannut 😀

      Harmi jos jokin kuvassa pistää silmään, mutta tollasille varjoille ja kasvojen juonteille ei oikeen voi mitään! Ainakaan mun editointitaidoilla, jotka rajottuu Photarin sijaan adobe lightroomiin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.