Pienen jonottamisen arvoinen – Pizzeria Via Tribunali

Pizzeria Via Tribunali

Sofiankatu 4

00101 Helsinki

Kuten hetki sitten täällä jakamastani reseptistäkin päätellä saattaa, olen melkoinen pizzatyttö. Rakastan rapeaa, ohutta pohjaa ja harkitusti valkattuja laadukkaita täytteitä. Mottoni pizzan suhteen on vähemmän on enemmän. Kun tomaattikastike ja taikina on kunnossa, ei päälle tarvi kuutta eri täytettä oregaanoineen. Senaatintorin kupeeseen äskettäin avannut Via Tribunali on loistava esimerkki tämän lajin taituruudesta.

– lämmin suositus! 

Pssst. Ette todennäköisesti ole (ainakaan pahimpaan ruuhka-aikaan) ainoita paikan ovella kolkuttavia ruokailijoita, joten varautukaa odottamaan pöytää hetkinen, sillä varauksia paikka ei ota vastaan. Pizza on täysin sen arvoista.

Linkki mansikkapizzan reseptiin:

>> Kesäinen mansikkapizza

SEURAA BLOGIA FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.