Osallistu oppariini – vastaa R/H Studion bränditutkimukseen

Kuten olen aiemmin täällä blogin puolella teille vihjannut, olen pitkin kevättä ja kesää painanut opinnäytetyöni parissa. Tulevalle syksylle ajoitettu valmistumiseni on siis enää opinnäytetyötä vailla valmis!

Opparini aiheena on bränditutkimus, jonka toteutan yhteistyössä viime kesäisen harjoittelupaikkani R/H Studion kanssa. Pähkinänkuoressa: vertailen tutkimuksessa brändi-imagon ja yrityksen oman brändi-identiteetin välisiä eroja ja yhteneväisyyksiä. Ja jotta saan kartoitettua mitä asiakkaan mielessä liikku, tarvin tiedän apua.

Magic Swetari + housut R/H Studio / Kengät + laukku H&M

Eli kaikki te joille nimi R/H Studio soittaa minkäänlaisia kelloja, klikatkaa itsenne alla olevasta linkistä suoraan kyselyyn:

>> R/H Studio – Bränditutkimus <<

Kyselyn täyttö kestää muutaman minuutin, toimii mobiilissa että koneella ja koostuu suurimmaksi osaksi monivalinta-kysymyksiä. Antamalla sähköpostiosoitteesi osallistut samalla vastaajien kesken järjestettävään arvontaan, jonka voittaja saa itselleen vapaavalintaisen Magic Swetarin! Aikaa vastata kyselyyn on tasan viikko.

– kiitos kaikille vaivannäöstä jo näin etukäteen!! <3 

SEURAA BLOGIA FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

2 vastausta artikkeliin “Osallistu oppariini – vastaa R/H Studion bränditutkimukseen

 1. Vastattu!
  Myös tutkimusta tekevänä opiskelijana tosi kivasti ja visuaalisesti miellyttävä kysely. Ainoastaan ite jäin miettimään 8.kysymystä, itsellä ei ole aiempaa ostokokemusta R/H Studiolla, joten 4-asteinen likert tuntui aika hankalalta. Jos se olisi sen sijaan ollut 5-asteinen, olisi yksi kysymyksistä voinut olla ”en osaa sanoa”. Tuntui, että täytyi välillä vähän arpoa omaa mielipidetään 😀
  Ei siis millään lailla arvosteleva kommentti, toivottavasti et ota sitä niin. Opparissahan kuitenkin on tarkoitus itse oppia jotain =)
  Täällä gradun äärellä ainakin koitan oppia jotain :—D

  1. Kiitos osallistumisesta! 🙂 Ja hei mahtavaa, palaute on aina tervetullutta!!

   Ymmärrän että tuo voi hankaloittaa vastaamista! Kohdassa 8 jätin tarkoituksella ”neutraalin” vaihtoehdon pois, jotta vastaaja valitsisi päällimmäisen fiiliksensä mukaan aina jompaan kumpaan suuntaan. Haluan saada kyselyyn mukaan porukkaa, joka tietää R/H:n, mutta ei tunne yritystä sen tarkemmin tai omaa esim. ostokokemusta! Näin saataisiin selville niitä ensimmäisenä brändistä asiakkaiden mieliin jääviä adjektiivejä ja fiiliksiä 🙂 Kovasti tsemppiä omaan graduusi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.