Ihanaa vappua uudesta asunnosta!

   

Klara vappen allihuuppa!

Kuohari on avattu tänä maanantaina kahdesta syystä: 1) sen perinteisemmän, eli vapun vieton vuoksi ja 2) meidän uuden yhteisen kämpän kunniaksi!!!!

En ole tainnut mitään täällä blogin tai sen suuremmin somenkaan puolella asiasta tietoisesti hiiskua, sillä koko kämpänhakuprosessi on edennyt melko rytinällä. Saatiin Tonin kanssa viimein molempien työ/harkkapaikka kuviot sellaseen kuosiin, että elämäntilanne näytti viimein virheää takaisin yhteenmuutolle! Vitsi tätä on ootettu.

Viimeksi vuosi sitten saman katon alla asustaneena voin todeta, että sen jälkeiset 12 kuukautta ollu yhdet elämämme mahtavimmista, mutta myös parisuhteen osalta rankimmista. Otettiin melko iso riski kun hypättiin tietoisesti pitkään kaukosuhteeseen, mutta se kannatti. Tässä siis elävä todiste siitä, että odotus palkitaan.

Ihanaa vappua ja palataan pian, muoti- että sisustusjuttujen parissa – iiiikss!!

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

8 vastausta artikkeliin “Ihanaa vappua uudesta asunnosta!

  1. Oi ihanaa!! 🙂 Onnittelut teille! Ehkä meilläkin sama tilanne jossain vaiheessa, kun päästään tästä maiden välillä ravaamisesta eroon 😀

  2. Oii ihanaa, että pääsette taas asumaan saman katon alla!? kaukosuhde on opettavaista aikaa, mutta takaisinmuutto yhteen on silti se paras osuus siinä hahah 😀 saako kysyä minkä kokoinen ja hintainen teidän uus kämppä on? Meillä on syksyllä muutto edessä helsinkiin, ja Turun vuokratasoon tottuneena huolettaa taloudellinen pärjääminen Helsingin älyttömien vuokrien takia …

    1. No älääää? ollaan niin onnellisia molemmat!!

      Meän kämpän tarkemmat tiedot piän valitettavasti ittellä, mutta yleisesti vuokratasosta voin sanoa että on se korkeampi (etenki kantakaupungissa) kun esim. Tampereella missä ennen asuttiin. Kannattaa varautua, että neliömäärät tulee pienenemään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.