Minä ELLE-lehdessä? + Tarjous

 

*Yhteistyössä ELLE-lehden kanssa

Harvoin tulee enää nokka luukulla ooteltua mitä postimies tuo mukanaan, mutta viime torstaina kun ELLE-lehden uusin numero kolahti eteisen lattialle, olin ratketa riemusta – siellä on nimittäin sivun kokonen juttu meikäläisestä!

Kuvat / Laura Laukka

Aiemmin täällä julkaistu VILAn kanssa toteutettu kamppis sisälsi advertaalin, joka päätyi printtiin asti – Iiiiks! Kuvat olivat tismalleen samaa mun ja Terhin yhdessä kuvaamaa settiä kun täällä blogin puolella näkyneet, joten meille molemmille oman kädenjäljen näkeminen yhden Suomen kovimman muotilehden sivuilla oli aika hitsin iso juttu! Tekee mieli melkeen kehystää mokoma seinälle näytille 😀 Oon niin saavutuksestani ylpeä!

Ajoitus jutulle oli melko kultainen, sillä se pamahti ulos samaan aikaan teille jaettavaksi saamani ELLEn lehtitarjouksen kanssa. Saatte nyt 4 numeroa ELLE-lehteä uskomattomaan tarjoushintaan 15,90 euroa, TÄÄLTÄ  – Ihania ja inspiroivia lukuhetkiä ihanaiset!

Psssst. Joko kenties kerkesit bongata jutun itte? Kertokaa kommenteissa mitä tykkäsitte <3

OMG!! I just got my first ever pic in the Finnish ELLE magazine <3 I am over the moon and back about this amazing opportunity. To celebrate it, I have an amazing offer to share with you – Click here to see the deal.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.