7K & 2K

Muista edelleen elävästi mun ensimmäisen, liki viis vuotta sitten julkastun Instagram-kuvan. Se oli vahvasti filtteröity neliö valkeilla reunoilla, jossa leikkimielisesti pussaan kampanjajulisteessa komeilevaa David Beckhamia poskelle Rovaniemen Hennesin takahuoneessa. Kuvalla oli 9 tykkäystä ja neljä molemmin puolin risuaidoitettua hastagiä (#me#and#my#lover#) oli kirjotettu yhteen 😀

Kaksituhatta (!!) kuvaa ja seitsemäntuhatta (!!!<3) seuraajaa myöhemmin tässä sitä ollaan! Vaikka kauas ollaan alkuajoista tultu, näiden vuosien saatossa appi on ainoastaan kasvattanu merkitystään mun elämässä. Arjen taltioinnin lisäksi siitä on tullut tärkeä työkalu ja vahva itsensäilmaisukeino, jota scrollatessa kaikki ihanat muistot palaa mieleen.

Kiitos iso seuraajille ja kaikkinämä vuoden mukana pysyneille! Tuo kuvissa vilkkuva rennolla kädellä kokoon kyhätty vohvelikakku on teille <3

This waffle cake was made to celebrate 2 Instagram related things: My two-thousand post and the 7k follower mark that was crossed earlier this week. Thank you all for folloeing and being there for me!!! <3

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.