Kevään kuumin tukkatrendi: The Shag

Kuvat / Pinterest

Uusi kausi tuo aina tullessaan uudet tuulet, ja niin se menee hiusmuodin maailmassakin. Trendikkäimmän tukkamallin titteliä kohta parisen vuotta pidellyt long bob saa viimein veroisensa haastajan – täältä tulee the shag.

Kerrostettu, huolettoman sekainen, 70-luku vibainen shag on leikkaus, jossa rikottu silmiä hivelevä otsis yhdistyy hartoille ylettyvään latvaan. Modernista mulletista menevä rosinen rokkitukka on kevyt ja helppohoitoinen. Kaikki mitä tarvit on luonnonlaineet ja kuivashampoota tekstuuria tuomaan.

Jos, ja kun marssit kampaajalle kyseisen tukkatyylin perässä näytä penkissä oikeastaan mitä tahansa Alexa Chungin kuvaa viimeisen viiden vuoden ajalta. Muita tukkajumalia ovat malli Mica Arganaraz ja näyttelijä Julianne Hough.

This Springs it hair cut is here and it goes by the name shag. The Shag is a strongly 70’s inspired messy lob with a hint of bangs on front. Looking fine I say, looking fine.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.