4 x Kosmetiikkasuosikki

Viime aikoina postaukset on pyöriny melko vahvasti tyyli ja reissu aiheiden parissa, joten heitetäänpä vaihteeksi vähä kauneusjuttuja sekaan!

Mitä kauneudenhoitotuotteisiin tulee, oon viime aikoina päässy testaamaan montaa mulle täysin uutta juttua. Käytin taktisesti kaiken Pariisiin raahaamani kosmetiikan viimestä tippaa myöten, etten turhaa kanna puolityhjiä putelleja takaisin Suomeen. Nyt, muutaman goodie bagin, viestintätoimisto visiitin ja kauppaan tehdyn täsmäiskun mahdollistamana, oon löytäny useamman tuotteen josta on tullu mulle lyhyessä ajassa korvaamattomia.

Tässä niistä muutama.

iime-  

1. Mádara – Plum Plum, Lip Perfection Balm* saatu

Kuivat huulet, siinä on mun kropan probleemakohta numero uno. Kirjaimellisest heti kun astuin Helsinki-Vantaalta ulos miinusasteiseen ilmaan huulet lähti rohtumaan ja samalla alko täydellisen rasvan etsintä-

Madaran Plum Plum on miellyttävän tuoksuinen ja huulille kevyen kiillon jättävä rasva, jonka kaunis paketti on piste i:n (ja täydellisen flat lay Instagram-kuvan) päälle.

a-

3. H&M Beauty – In Between Days, Dry Shampoo

Jos tukkas on yhtä ärsyttävän liukasta ja rakennetta tarvivaa sorttia kun mun, tässä ratkaisu! Rasvasen tukan että juuri kohottava henkkamaukan kuivashampoo on tujuinta tavaraa mihin oon eläissäni törmänny. Pari suhautusta jakaukseen ja kerroksiin ja puhdas tukka pysyy pöyheänä koko päivän!

Ei enää päivääkään ilman tätä.

4. H&M Beauty Cosncious – Vitalising Parfume Oil

Oon aina ollu super laiska (ja pihi) parfyymien ostaja. Lempparini on loppui kohta vuosi sitten, jota korvaamaan ostin Zaran halppis tuoksun. Nyt kun sekin vetelee viimeisiään oli pakko ettiä korvaaja.

Testailun tuloksena pärähdin täysin roll on-öljyihin ja tuoksuihin jotka a) on kokonsa puolesta helpoin juttu ikinä b) mielettömän makeen näkösiä ja c) monesti hinnaltaan budjettiystävällisempiä kun isot monien kymmenien millien eu de toiletet.

K-   

4. Lumene – Sisu, Urban Intense* saatu

Voi kuulkaa teki tiukkaa seurailla Ranskasta käsin kuinka upealta Lumenen uudelleen launchaama tuotevalikoima näytti ja kuulosti! Tuotesarja on kaiken sen hypetyksen arvoinen, ainakin tämän ittelleni testiin saaneen Sisu-Urban Andidotes sarjan perusteella.

Ihana metsäinen tuoksu, ja super kevyt ja kosteuttava koostumus. 5/5 aamuin illoin saman sarjan rasvan kanssa. Talvi-iho kiittää!

Long time, no cosmetics related stuff here on the blog! To correct this wrong, here’s my top 4 favorite beauty/ cosmetics products at the moment. Totally worth a try, each of them. Trust me.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta artikkeliin “4 x Kosmetiikkasuosikki

  1. Toi Mádaran huulirasvo on kyllä aivan ihana!
    Hitsi minuuki kiinnostaa nuo roll-on tuoksut, mutta en oo saanut vielä aikaiseksi käydä hommaamassa. Tarviiko tuota lisätä kuinka usein?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.