Oppilaasta opettaja

Takki + Lakki H&M Studio / Housut Monki / Laukku Bikbok / Kengät Vagabond* saatu

Kuvat / Terhi Suanto

Super dramaattiselta ens alkuun kuulostavan otsikon takaa löytyy juttu, jota pääsin eilen ekaa kertaa elämässäni testaamaan, nimittäin asiantuntijana olo. Kohta kolmisen vuotta blogia rustanneena, moni aihealueeseen liittyvä asia tuntuu itsestäänselvyydeltä joiden olettaa olevan muille yhtä selvää pässinlihaa, mutta ei se ihan niin mene.

Sain pian Pariisista Suomeen paluun jälkeen meiliä markkinoinnin opettajaltani TAMKsta joka kysyi, kiinnostaisiko luennointi brändin rakentamisesta muotibloggaajan näkökulmasta. Eka ajatus oli paniikki: Ai että minä, millameikäläinen tulisin puhumaan omaan kouluuni aiheesta alan ammattilaisena?? Heck yes!! Eka mua jännitti ihan pirusti, mutta kun aiheelle antoi aikaa sain melko kivan ja tiivin paketin kasaan jota oli kiva esittää.

Näin ne ajat muuttu kuulkaas, oppilaasta tulee opettaja, tai ainakin jonkin sortin neuvonantaja 😀 Ettei nyt kovin liiotella. Nöyrälle suomalaiselle luonnolleni tekee pahaa kehua itteä tai puhua isompaan ääneen tiedoista ja taidoistaan, mutta kyllä se niin menee että jokaisella meillä on jotain mitä muille opettaa.

For the first time I got to experience the so called ”the tables have turned” sort of a situation, as I travelled back to my school to Tampere to keep a lecture concerning Fashion bloggers and brand building. I even though its hard for a Finn to admit, maybe I am at the point in my life where I have something worth teaching to others. Its a damn good feeling.

SEURAA BLOGIA: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta artikkeliin “Oppilaasta opettaja

  1. Ihan huippua! Etenkin kun siulla on niin tunnistettava tyyli!
    Olis ollut kiva kuulla tai nähdä. Täällä ainakin kiinnostaisi joku pienimuotoinen kooste tai video aiheesta 😉

  2. Voii kuulostaa mahtavalta! Ja sulla on kyllä mieletön tyylitaju, sun asupostaukset on jotain niin parasta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.