Joulukalenteri #3 Diy- Helppo kahvikuorinta

   Aika juoksee ja blogin joulukalenteri se vaan etenee! Tällä kertaa jaetaan vinkkejä lahjoihin liittyen.

Mun motto lahjojen hankintaan on: että käytännöllisyys ja merkitys menee aina rahallisen arvon edelle. Ehkä paras tapa ikinä näyttää läheisille kuinka paljon he sulle merkkaavat, on antaa jotain itsetehtyä! Itse kokoon kyhätty lahja on jo pelkkänä eleenä sellasta harvinaista herkkua joka lämmittää enemmän kun yksikään Ipadi tai älykellö. Trust me.

Tässä yksi super helppo ja diy-idis siskolle, äidille tai jollekulle muulle kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle lahjansaajalle.

..

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tarvit

– Kahvia

– Tummaa sokeria

– Kookosöljyä

– Kanelia

– Puulastoja / jätskitikkuja

– Pienen purkin + narua koristeluun

.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ohje

– Yhteen annokseen mittaa kippoon 0,5 desiä kahvinpuruja & tummaa sokeria ja ruokalusikallinen kanelia. Sekoita ainekset.

– Miksaa kuivataineet puoleen desiin kevyesti lämmitettyä juoksevaa kookosöljyä suoraan lopulliseen lahjapurkkiin.

– Anna seoksen asettua ja suljepurkki. Koristele silkkipaperilla, nauhalla ja solmi puinenlasta purkin kylkeen levitystä helpottamaan – olet valmis!

.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sokerin, kahvin ja kookosöljyn sekotus on yksinkertaisesti nerokas! Tää kuorinta nimittäin kosteuttaa että kuorii samaan aikaan. Iho on super pehmonen käsittelyn jälkeen ja kanelin tuoksu luo ihanaa jouluntunnelmaa – täydellinen setti esim. joulusaunaan.

Ps. Luukku #2:sen Zuii arvonnan voitti Miisa – onneksi olkoon, sinua on kontaktoitu!

Holy moly its we’re almost halfway through the month!! If the gift buying panic has not caught you yet, you’re one of the lucky ones. But if you’re laking ideas here’s one: a DIY-coffee scrub – inexpensive and super simple!

SEURAA BLOGIA FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

3 vastausta artikkeliin “Joulukalenteri #3 Diy- Helppo kahvikuorinta

  1. Valmistin juuri jouluksi kuudelle eri henkilölle kyseisen naamion 🙂 kiitos siis vinkistäsi! Mietin tässä vain, että kauankohan kyseinen naamio säilyy hyvänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.